Ağlama Anne 8. yeni bölümde Zeynep kurtulacak mı 25 kasım

Ağlama Anne 8. yeni bölümde Zeynep kurtulacak mı 25 kasım

Ağlama Anne 8. yeni bölümde Zeynep kurtulacak mı 25 kasım Ağlama Anne dizisi bu akşam ekrana gelecek. ATVnin yeni dizisi Ağlama Anne konusu ve oyuncularıyla kısa sürede ilgi görmeyi başardı. Ağlama Anne dizisinin yeni bölümünde Zeynepe ne olacağı, kurtarılıp kurtarılamayacağı merak edildi.

Ağlama Anne yeni bölümüyle bu akşam izlenecek. Heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Ağlama Anne dizisinde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar…

AĞLAMA ANNE 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep nerede?

Özlemin sevdiklerini kaybetme korkusuyla şuursuzca yaptıkları herkesin huzur ve düzenini bozar. Adnan, Özleme boşanma davası açmak için harekete geçer. Mert, ormanda Zeynepin ayakkabısını bulunca deliye döner. Olan biteni Damlaya anlatmaya karar verir ancak Ali Osman buna engel olur. Alev, Zeynepe kavuşamadan kaybetmenin acısıyla, geçmişin zehrini babasına kusar. Hasanın kocamış yüreği Alevin bıçak gibi sözlerine dayanamaz. Nerede olduğunu bile bilmeyen Zeynep eli kolu bağlı korkuyla beklerken, Çetin, Özlemin oynadığı oyunu çözer ve krizi kendi namına fırsata çevirir. Aleve, Zeynepi bulacağının sözünü veren Ali Osman, Çetinin isteklerini yerine getirecek mi? Zeynep kurtulursa! Damlayla arası eskisi gibi olacak mı? Alev sonunda hayallerine kavuşup kızına sarılabilecek mi?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.