Adını Feriha Koydum 33. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 33. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 33. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 33. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 33. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 33. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 34. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adını Feriha Koydum 32. Bölüm Özeti; HERKES FERİHA’NIN YALANLARINI ÖĞRENİYOR!

Emirin şok teklifi ile sarsılan Ferihanın tepkisi sert olur. Büyük bir yıkım yaşayan Feriha da artık Emir kadar öfkelidir. Ferihanın Levent’le bir ilişkisi olduğundan emin olan Emir ise, onu Leventle ilgili sıkıştırmaya devam eder.

İhaneti gözleriyle gören ve kalp krizi geçiren Haldun yaşam savaşındayken Sanem ve Levent altüst olmuştur. Sanem, bir yandan vicdan azabı çekerken, diğer yandan Haldunun iyileşmesinden sonra olacakların korkusu içindedir.

Emirden Leventin borcu kapatmak istediğini öğrenen Feriha ise Levent’ten hesap sorar.

Zehra, geçmişin izlerini silmeye çalışsa da, anılardan kaçmak kolay değildir. Seherin hamile olduğuna inanan Mehmet, yeniden evlilik kararı alır. Mehmetin, Zehranın yüzüğün peşinde olduğunu öğrenmesi ise ortalığı karıştırır.

Öte yandan, Handenin attığı bir adım onu ve arkadaşlarını gerçeklere götürür. Gerçekleri göğüslemekten artık korkmayan Feriha ise ailesiyle birlikte beklenmedik bir yüzleşmenin eşiğindedir.

Adını Feriha Koydum 33. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.