Adını Feriha Koydum 29. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 29. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 29. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 29. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 29. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 29. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 30. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 28. Bölüm ÖZETİ

GERÇEKLERİ ÖĞRENEN EMİR ÇILDIRIYOR!

Cansunun tuzağına düşen Emir ve Ferihanın büyük yüzleşmesi ikisini de alt üst eder. Emir ve Feriha için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yalanların ortaya çıktığını öğrenen Zehra da en az kızı kadar dağılır ve kendisiyle hesaplaşmaya başlar. Köyden gelen Gülsüm ve Hatice ise kapıcı dairesine yerleşir. Ev böylece kalabalıklaşırken, Zehra çaresiz bir sessizlik içinde kızının acısını paylaşır. Emir ise büyük yalanla ilgili eksik parçaların peşindedir. Öte yandan, Emirin Feriha ile ile ilgili gerçekleri öğrenmesi Saneme de ağır darbe vurur. Kendi geleceği için endişelenen Sanem paniğe kapılır. Hande ve Koray, Emir için çok endişeliyken ona ne olduğunu anlamaya çalışırlar. Emirden hiçbir cevap alamayan Koray, istediği cevapların Ferihada olduğunun farkındadır. Feriha, Emirle konuşabilmek için her yolu denerken Emir’in öfkesi ise giderek daha yıkıcı bir hal alır. Şoku atlattıkça öfkeye teslim olan Emir, Ferihaya tüm yalanların bedelini ödetmeye kararlıdır.

Adını Feriha Koydum 29.Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.