Adını Feriha Koydum 28. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 28. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 28. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 28. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 28. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 28. Bölüm izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 27. Bölüm ÖZETİ

YALANLAR ORTAYA ÇIKIYOR!

Emirin doğum günü kutlaması tüm hızıyla sürerken Feriha ve Emiri gören Cansu yıkılır. Cansunun öğrendiği gerçek sadece onu değil Sanemi de büyük bir çöküşe sürükler. Feriha, yalanları itiraf etmeye hazırlarken Emirle yaşadığı beklenmedik tatsızlık bir kez daha susmasına neden olur. Feriha, Emiri kaybetme korkusuyla kıvranırken, çember daralmaktadır. Öte yandan Sophienin cazip teklifini kabul eden Zehra, adım attığı yeni evde gölge gibi takip edildiğinden habersizdir. Yalanların sonunun geldiğini bilen Feriha, büyük itiraf için Emiri beklerken, Emir adım adım gerçeklere yürümektedir. İki sevgili beklenmedik şekilde karşı karşıya gelirken artık Feriha için kaçacak yer kalmamıştır.

Adını Feriha Koydum 28. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.