19 Kasım 2020 Perşembe TV Kanalarında Hangi Diziler Var

19 Kasım 2020 Perşembe TV Kanalarında Hangi Diziler Var

Perşembe Yayınlancak Diziler ve Bölüm Fragmanları 19 Kasım 2020 Perşembe Dizileri

1: Bir Zamanlar Çukurova ATV

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm özeti: Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, Umudun inadına yaşandığı yer.

Behice, kendi kurduğu kumpasta, ummadığı bir şekilde kurban haline gelir. Saldırıya uğramış görüntüsü vermesi için tuttuğu Erdinç, üzerine bir köpek saldırınca Behiceyi vurur ve korkuyla onu orada bırakıp uzaklaşır! Halasının adeta kovulmuş olması, Müjganı yine sonunu hesap etmediği bir karara iter! Müjgan da halasının peşinden evi terk edecektir. Fikret ise onu geri döndürmeye çalışırken, kendini açıklayamayacağı bir durumun içine soktuğundan habersizdir.

MÜJGAN BİR KEZ DAHA ZÜLEYHANIN KARŞISINDA!

Halası ile ilgili olan biten, Müjganın yine gözünün dönmesine neden olur. Fikret ile dertleşir ama sonrasında gelişenler yine sakinleşmesine engel olur. Müjgan, Züleyhaya hesap sormaya konağa gider! Demir ona engel olur! Karşısına itiraf mektubunu çıkarmak ister ama bu vesile ile mektubun çalındığından haberdar olacaktır!

DEMİR VE FEKELİ BİR KEZ DAHA KATİLİN PEŞİNE DÜŞER!

Behicenin kaybolması ile başlayan olaylar, Fekeli ve Demiri yine konuyu düşünmeye iter. İkisi de katili bulup, bir an önce cezasını vermek istiyordur ama ne Behiceye ne başkasına karşı ellerinde en ufak bir ipucu yoktur. Çaresiz bekleyiş, Demirin bir basın toplantısı düzenlemesine neden olur. Ancak bu basın toplantısı, Züleyha ve Yılmaz arasında yeni bir gerginliğin de kapısını aralar!

KONAĞIN YENİ HANIMI SEVDA MI?

Demir gitmesine izin vermeyince, Sevdanın misafirliği de uzayacaktır. Ancak bu misafirlik ve Haminnenin Sevdayı küçük kızı zannetmeye devam etmesi, Saniye için hayatı gittikçe zorlaştırır. İkisi arasındaki gerginlik her an hissedilir hale gelir. Züleyha, Saniyeyi anlasa da, ona Sevdaya bir şans tanımasını söyler.

GAFFURUN KABUSU BİTMİYOR! BİR KEZ DAHA BAŞI BÜYÜK BELADA!

Saniyeyi Sevdaya karşı sakinleştirmek, çiftlikteki yerlerini kaybetmemek için çabalayan Gaffur yine başını belaya sokar! Demirin gözünde yeniden yükselmesini sağlayacak çok önemli bir bilgi elde eder. Ancak bilgiyi ne Saniyeye ne Demire iletemeden yine önce sakarlığı sonra boşboğazlığı ile kendini büyük bir derdin ortasında bulur!

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm Fragmanı

2: Mucize Doktor FOXTV

Mucize Doktor 38. Bölüm özeti: Babasını hayatından çıkaran Nazlı, aradığı teselliyi Ali’de bulamayınca ikili şimdiye kadar yaşadıkları en büyük ilişki krizinin eşiğine gelirler. Ali, Nazlı için değişmemenin yollarını aramaya başlar ve bu süreçte değer verdiği herkes ve her şey ondan uzaklaşır. Önce öfkeli bir hasta yakını Ali’yi istemez. Sonra Leyla’ya alışmaya çalışan Beliz bebeği 48 saatliğine alıkoyar. Ve Adil, Ali’yi ihmal ederek vakasını kişiselleştiren Ferda’nın üstüne titrer. Gittikçe köşeye sıkışan ve köşeye sıkıştıkça da kendini daha çok zorlayan Ali’ninse aklında tek bir soru vardır: Hayat, Nazlı’nın dediği gibi bir seçim midir? Yoksa bazı şeyleri hayat bizim için mi seçer?

Mucize Doktor 38. Bölüm Fragmanı

Mucize Doktor 39. Bölüm Fragmanı

3: Alev Alev SHOWTV

Alev Alev 3. Bölüm Özeti: Kızı Güneş’le birlikte Çelebi’den kaçmayı başaran Cemre, Ozan’ın da desteği ile sonunda hayalini kurduğu hayatın kapılarını aralar.

Çelebi onları kaybetmemek için tüm gücünü kullanmaktan çekinmeyecektir. İskender’i ihbar ettikten sonra bir nebze de olsa vicdan azabını yatıştıran Rüya, Ömer ile birbirlerini gerçekten tanımaya başlama fırsatı yakalayacaktır. Artık İskender’in en büyük düşmanı Ömer’dir. Umutları küle dönen Çiçek’in tek dayanağı Atlas iken küçük çocuğunun babası Bülent’in gelişi hem Tomris’in tüm planlarını alt üst edecektir hem de dengeleri değiştirecektir.

Alev Alev 3. Bölüm Fragmanı

Alev Alev 4. Bölüm Fragmanı

4: Kalk Gidelim TRT1

Kalk Gidelim 129. Bölüm ÖZET: Meryem ve Sadık’ı Kelle İsmail’ in evinde gören Seyfettin, Nurcan’ın da gazına gelerek mekanı terk eder. Kelle ise, kurduğu oyunu sürdürür ve Meryem ve Sadık’ı kandırır. Ama son yaptığı oyun işleri iyice karıştırır. Çünkü evde, yaptığı oyunları deşifre edecek biri vardır o da Samim’dir. Samim, babasına olan biteni anlatınca Seyfettin ve Meryem, İsmail’in karşısına dikilir. Meryem ve Seyfettin Kelle’yi yalancılık ve iftiracılıkla suçlarlar. Kelle İsmail çok sinirlenir ve şaka ile başlattığı bu oyunu ciddiye döndürmeye karar verir. Çünkü işittikleri ağırına gitmiştir.

Duru doktordan “7 haftalık hamile olduğunu” öğrenince ortalık bayram yerine döner
ama aynı şey Halim ve Badegül için geçerli değildir. Badegül ve Halim test sonuçlarından sonra adeta yıkılırlar.

Dudu ve Şakir’ in gayreti sonucunda Sevda ve Perihan’daki unutkanlığın sebebi ortaya çıkar… Sevda ve Perihan’a “yuttukları haplar” hemen bıraktırılır. Perihan kısa zamanda kendine gelir. Ancak Sevda daha çok hap yutmuştur. Bunun için Sevda’daki değişim merakla beklenir.

Şakir bir çiçekçi devralacaklarını Dudu’dan saklar. Ercan’ın Şakir’le gizli iş yapma sevdasından dolayı esrarengiz hareketlerinden kuşkulanan Meryem, kocasının abuk sabuk işler peşine düştüğünden iyice şüphelenir ve Ercan’ı takibe almaya karar verir.

Yasemin’den, Kelle İsmail’ in sabah ahıra gelip hayvanları alıp mezbahaya götüreceğini öğrenen Samim durumu hemen Seyfettin’e bildirir. Seyfettin, Kelle İsmail’i ahıra sokmamanın yollarını arar. Muhtar’ın yerine bakan Sadık’la bir gece yarısı operasyonu yaparlar. Sabah kamyonlarla ahıra gelen Kelle İsmail hiç tahmin edilmeyecek bir durumla karşı karşıyadır.

Kalk Gidelim 129. Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim 130. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.