HaberlerSpor

Bucaspor Trabzonspor Maçını Canlı izle

Bucaspor Trabzonspor Maçı Canlı izle Buca Trabzon Maçını Canlı Seyret LİG TV İZLE Bucaspor Trabzonspor Maçı Canlı izle Bucaspor Trabzonspor Canlı izle Bucaspor Trabzonspor Maçı izle

Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar’ın Trabzon karşısında genç ağırlık bir kadroyla mücadele etme yolunda verdiği demeçler Fenerbahçe cephesi adına tepkiyle karşılansa da Bucaspor’da bazı oyuncuların kadro dışı bırakılması, bazı isimlerin sakatlığı ve cezalı olmalarıyla elde avuçta oynatacak oyuncu sayısı da hayli azaldı.

Kaleci Atilla, savunmadan Koray, orta alandan Sercan, Erkan Taşkıran daha önce takımı Federasyona şikayet etmelerinden dolayı kadro dışı bırakılmıştı. Orhan Ak’ta disiplinsiz tavırlarından dolayı yönetim tarafından takım bulması adına sezon sonuna dek izin aldı. Cezalı durumda bulunan Serkan ve Ediz’de görev alamayacak.

Ligde kalması mucizelere bağlı İzmir temsilcisi artık gelecek sezon adına Bank Asya 1.Lig için hazırlık yapıyor. Fenerbahçe maçından sonra Trabzon maçından tribün hasılatına gözlerini diktiler.

Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek olan Trabzonspor’da kaleci Onur ve Piotr Brozek dışında eksiği bulunmuyor. Kadro kurmakta zorlanan rakibi karşısında Trabzonspor galibiyeti sonuca oldukça yakın. Trabzonspor’un farklı kazanması dışında gollü bir karşılaşma bekliyorum.

* Bucaspor son 11 maçının 8’ini kaybetti (2G-1B).

* Bucaspor evinde son 8 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

* Bucaspor’un son 7 maçı ÜST bitti.

* Bucaspor’un son 3 maçında toplam 22 gol oldu.

* Trabzonspor son 11 maçının 9’unu kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Trabzonspor deplasmanda son 6 maçının 5’ini kazandı (1B).

* Trabzonspor’un son 7 maçının 5’i ALT bitti.

* Sezonun ilk maçını Trabzonspor 2-0 kazanmıştı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir