HaberlerSpor

Borussia Dortmund Nürnberg Maçını Canlı izle

Borussia Dortmund Nürnberg Maçı Canlı izle Borussia Dortmund Nürnberg Maçını Seyret Borussia Dortmund Nürnberg Maçını Canlı izle Borussia Dortmund Nürnberg Canlı izle Borussia Dortmund Nürnberg Maçını izle

Dortmund’un şampiyonluğunu resmen ilan etmesi için kalan 3 maçta 4 puan alması yeterli. Ama Leverkusen Köln deplasmanında puan kaybederse ve Dortmund da bu maçı alırsa şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Bu anlamda 80 bin taraftarın dolduracağı Westfalen’de şampiyonluk kutlaması da olabilir.

Nurnberg’e geçen hafta Mainz karşısında güvenmiştik ancak mücadele golsüz bitti. Yenselerdi beşincilik koltuğuna oturacaklardı ve Avrupa Ligi için byük vantaj sağlayacaklardı. Ancak şimdi çok zorlu bir deplasmana çıkacaklar, puan çıkarmaları çok güç görünüyor.

Yıllardır şampiyonluk özlemi çeken Dortmund’un bugün bu özleme bu kadar yakınken ellerinin tersi ile çevirmesini beklemiyorum. Leverkusen’in de puan kaybı ihtimalini düşürsek sarı-siyahlı ekip şampiyonluk turu atmak için ne yapıp edip 3 puanı alacaktır.

Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – S.Bender, da Silva – M.Götze, Lewandowski, Grosskreutz – Barrios

Nurnberg: R.Schäfer – Chandler, Wollscheid, Wolf, Pinola – Simons – Hegeler, Cohen, Mehmet Ekici, Eigler – Schieber

* B.Dortmund evinde son 5 maçının 4’ünü kazandı (1B).

* B.Dortmund’ın son 11 maçının 8’i ALT bitti.

* Nürnberg son 5 maçta 1 kez kazandı (2B-2M).

* Nürnberg’in son 4 maçı ALT bitti.

* B.Dortmund ile Nürnberg arasındaki son 7 maçın 5’i ALT bitti.

* B.Dortmund son 3 maçta Nürnberg’i yendi.

* B.Dortmund evinde en son 1990 yılında Nürnberg’e kaybetti (8G-3B).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir