HaberlerSpor

Beşiktaş Galatasaray Maçını Canlı izle

Beşiktaş Galatasaray Maçı Canlı izle Beşiktaş Galatasaray Maçı Seyret LİG TV İZLE Beşiktaş Galatasaray Maçını Canlı izle Beşiktaş Galatasaray Canlı izle Beşiktaş Galatasaray Maçını izle

Son 30 yılın en başarısız dönemini geçiren 44 puanla 5. sıradaki Beşiktaş ile lig tarihinin en başarısız performansını sergileyen 37 puanla 12. sıradaki Galatasaray, derbide prestij mücadelesi verecek.

Lig tarihinde ilk kez, sezonun sonlarına yaklaşılan bir derbide zirvenin bu kadar uzağında mücadele edecek ezeli rakipler, maçı kazanarak, sezon boyunca üzdükleri taraftarlarına derbi galibiyeti armağan etmek amacında.

Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Ferrari, Almeida, Ernst, Nobre ve Nihat Kahveci ile kırmızı kart cezalısı Necip Uysal, derbide oynayamayacak. Sakatlığı geçen Bobo’nun ise forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray’da ise sakatlıkları bulunan Yekta Kurtuluş, Neill ve Kewell ile sarı kart cezalısı Sabri Sarıoğlu, derbide oynayamayacak. Sakatlığı olan Stancu’nun durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Beşiktaş ve Galatasaray iddiası kalmadığı için maça oldukça rahat çıkacak. Beşiktaş sezon başından bu yana savunmayı pek fazla ön planda tutumuyor. Galatasaray ise bu maçı kazanarak taraftarına derbi galibiyeti yaşatmak istiyor. İki takım açık futboluyla maçı ÜST’e taşımakta zorlanmayacaktır.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Guti, Bobo.

Galatasaray: Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Gökhan Zan, Insua, Ayhan Akman, Cana, Culio, Kazım Kazım, Arda Turan, Baros

* Beşiktaş’ın son 3 maçı berabere bitti.

* Beşiktaş evinde son 3 maçını kaybetmedi (2G-1B).

* Beşiktaş’ın son 6 iç saha maçı ÜST bitti.

* Galatasaray son 9 maçta 1 kez kazandı (3B-5M).

* Galatasaray deplasmanda son 7 maçının 6’sını kaybetti (1G).

* Galatasaray’ın son 4 deplasman maçı ÜST bitti.

* Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki son 4 maç 2-3 gol aralığında bitti. Son 5 maçın 4’ü ÜST bitti.

* Beşiktaş evinde son 4 maçta Galatasaray’ı 3 kez yendi ve kaybetmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir