Dizi FragmanlarıHaberler

Başrolde Aşk 24. Bölüm Fragmanı izle

Başrolde Aşk 24. Bölüm Fragmanı izle TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen Başrolde Aşk 24. Bölüm Fragmanı online internetten izle Başrolde Aşk 10 Ocak Fragmanı izle Seyret

Başrolde Aşk 23 Bölüm Özeti; Sarp’ın işsiz olmasına üzülen Öykü, Tansel’den ona bir rol ayarlamasını rica eder. Ama bundan Sarpın haberi olmayacaktır. Gani Sarpı Tanselin seti olduğu gün arar ve ona rol ayarladığını söyler.

Sarp olan bitenden habersiz sete gider. Tansel rol gereği oynadıkları sahnede Sarpa gerçekten tokat atmaya başlayınca ortalık karışır. Öte yandan Ceyda dizinin yapımcısıyla yemeğe gidecektir.

Başrolde Aşk 24. Bölüm Fragmanı izle, Başrolde Aşk 24. Bölüm Fragmanı, Başrolde Aşk 24. Bölüm Fragmanı izle, Başrolde Aşk 24. Bölüm Fragmanı Seyret, Başrolde Aşk 25. Bölüm Fragmanı izle, Başrolde Aşk Son Bölüm Fragmanı izle

Gani bunu engellemek istese de başarılı olamaz. Ancak Ceydaya âşık olan Yılmaz yapımcıyı bulmuştur ve onu hastanelik eder. Ceyda dizi yapmaktan vazgeçen yapımcıyı Gani’nin dövdüğünü zanneder. Ve Ganiye resti çeker.

Başrolde Aşk 24. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir