Kuruluş Osman 77. Bölüm Sesli Fragmanı 29 Aralık Özeti

Kuruluş Osman 77. Bölüm Sesli Fragmanı 29 Aralık Özeti

Kuruluş Osman 77. Bölüm Sesli Fragmanı 29 Aralık Özeti Kuruluş Osman 77. Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman Son Bölüm Fragmanı Kuruluş Osman 77. Bölüm Fragmanı seyret atv

Kuruluş Osman 76. Bölüm özeti Osman Bey ağır yaralı vaziyette olmasına rağmen Vezir Alemşahın adamlarından kurtulup bir mağaraya sığınmayı başarır. Osman Bey sığındığı mağarada ölüm kalım savaşı verirken, onun yokluğunda Kayı Obasının başsız kalmasını istemeyen Gündüz Bey posta oturur. Boran Alp de Gündüz Beye bağlılığını bildirir. Malhun Hatun, Osman Beye yapılan suçlamalarla ilgili Vezir Alemşahtan hesap sorarken; Bala Hatun da Osman Beyi bulabilmek için her yolu dener. Tekfur Nikola kendisine yaşattıklarının intikamını almaya ant içtiği Mariyi yaralarken, Turgut Bey ise Mariyi kurtarmak için İnegöl Kalesine sızar.

Ağır yaralı haldeki Osman Bey yeniden ayağa kalkabilecek mi? Osman Bey peşindeki Konur Alp ve adamlarına yakalanmamak için ne yapacak? Malhun Hatun ve Bala Hatun, posta oturan Gündüz Beye karşı nasıl bir tavır alacak? Nikolaın yaraladığı Mari kurtulabilecek mi? Turgut Bey, Mariyi kurtarmak icin neler yapacak?

Kuruluş Osman 77. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.