St Pauli Schalke 04 maçını canlı izle

01.04.2011
68
St Pauli Schalke 04 maçını canlı izle

St Pauli Schalke 04 maçını canlı izle St Pauli Schalke 04 maçını canlı seyret St Pauli Schalke 04 maçı canlı izle St Pauli Schalke 04 canlı izle St Pauli Schalke 04 maçını izle

St Pauli Schalke 04 maçını canlı izle Derbi maçta Hamburg’u sürpriz yaparak yenen St.Pauli o günden beri 1 puan bile alamadı. Tam 5 maçtır mağlup oluyorlar. Bu maç öncesi defanst sıkıntı söz konusu. Rothenbach(13 maç), Morena(5 maç), Oczipka(20 maç) ve Zambrano(20)’nun sakatlığı zaten vardı. Bir de Volz(9 maç) eklendi bu eksik listesine. Ayrıca orta sahanın tecrübeli ismi Boll(24 maç 3 gol) forma giyemeyecek.

Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası’nda yoluna devam eden ancak ligde hayal kırıklığı yaşadığı için Felix Magath ile yolları ayıran Schalke artık lige de odaklanmak zorunda. Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde İnter deplasmanına gidecekler ancak Teknik Direktör Rangnick St.Pauli’yi mağlup edip moralli bir şekilde İtalya’ya gitmek istiyoruz açıklaması yaptı.

Schalke’de Farfan’ın cezası sona erdi. Hollandalı golcü Huntelaar’ın sakatlığı ise sürüyor. İlk maçı 3-0 kazanan Schalke’nin galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum. O maçta Raul 2 gol atmıştı yine ağları sarsabilir!

St.Pauli: Kessler – Lechner, Thorandt, Gunesch, Kalla – Daube, M. Lehmann – M. Kruse, Takyi, Bartels – Asamoah

Schalke: Neuer – Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero – Kluge, Annan – Farfan, Jurado – Raul, Gavranovic

* St Pauli son 5 maçını kaybetti.

* St Pauli’nin son 3 maçı ÜST bitti.

* Schalke deplasmanda son 3 lig maçını kaybetti.

* Schalke’nin son 9 deplasman maçının 8’i ALT bitti.

* St Pauli ile Schalke arasındaki son 8 maçın 4’ü ALT, 4’ü ÜST bitti.

* Schalke son 3 maçta St Pauli’yi handikaplı yendi. Son 5 maçta ise St Pauli’ye kaybetmedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.