Samsunspor Beşiktaş Maçı Canlı izle

18.12.2011
78
Samsunspor Beşiktaş Maçı Canlı izle

Samsunspor Beşiktaş Maçını Canlı izle, Samsunspor Beşiktaş Canlı izle, Lig tv izle, Samsunspor Beşiktaş Maçı Canlı izle, Samsunspor Beşiktaş Maçı izle, Samsunspor Beşiktaş Maçı Canlı Seyret

Hafta içi Stoke City ile UEFA Avrupa Ligi maçına çıkan Beşiktaş, ligde Samsunspora konuk olacak. Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak 3 maçlık galibiyet serisini devam ettiremeyen siyah-beyazlılar, Stoke City karşısında üst düzey performans gösterdikleri maçı kazanmayaı başardılar. Beşiktaş yorgun olsada, Samsunspor deplasmanından mutlak galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor.

Kötü bir sezon geçiren Samsunspor, Beşiktaş gibi güçlü bir rakibinden puan alarak devre arası öncesinde moral bulmak istiyor. Ancak oldukça kötü sonuçlar alan ve kadro kalitesi tartışmaya açık olan Samsunspor’un Beşiktaş karşısında işi gerçekten çok zor.

İyi bir form yakalayan Beşiktaş deplasmanda olmasınra rağmen maçın net favorisi. Siyah-beyazlıların geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kaldıkları maçın ardından bu hafta puan kaybı yaşayacaklarını düşünmüyorum. Beşiktaşa verilen 1.70lik oranı kaçırmayın.

* Samsunspor son 3 maçını aynı skorla 1-0 kaybetti.

* Samsunsporun son 9 maçının 8i 0-1 gol aralığında bitti.

* Beşiktaş son 6 maçının 5ini kazandı (1B).

* Beşiktaş deplasmanda son 3 maçını kazandı.

* Beşiktaşın son 5 maçının 4ü ÜST bitti.

* Aralarındaki son 8 maçın 7si ÜST bitti.

* Beşiktaş son 5 maçta Samsunsporu yendi. 4ünde gol handikapını aştı.

* Beşiktaş son 4 Samsun deplasmanında kazandı.