Mahidevran ve Hürremin Soğuk Savaşı!

11.05.2011
97
Mahidevran ve Hürremin Soğuk Savaşı!

Muhteşem Yüzyıl’da Harem kavgası özel yaşamda da devam ediyor!

Geçtiğimiz günlerde Muhteşem Yüzyıl dizisinin ana karakterlerinden Hürrem rolü ile ekranda görünen Meryem Uzerli’nın aşırı kilolarının bir rahatsızlığından kaynaklandığı ortaya çıkmıştı. Hatta Halit Ergenç’in eşi Bergizer Korel’in sete özel kurubiyeler getirdiği bilgileri gelmişti.

Dün de dizide bir türlü yıldızları barışmayan ve birbirlerine rol gereği rakip olan Meryem Uzerli ve Nur Fettahoğlu, gerginliklerini özel ve gerçek yaşamda da sürdürüyor gibiler. HT’nin haberine göre dün bir etkinliğe katılan Mahidevran’ın nedense etkinlik içeriğinin Hürrem’in rahatsızlığı olan konu olması ilginçti.

Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki programa, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran’ı canlandıran Nur Fettahoğlu ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri destek verdi. Toplantı öncesi kurulan stantlarda Çölyaklı hastaların beslendiği ürünler tanıtıldı.

Ayrıca toplantıya katılan kişiler kan vererek Çölyak testi yaptırdı. Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Meltem Ünal Erzen Çölyak’ın genetik bir hastalık olduğunu belirtti. Erzen, “Ülkemizde yaygın olan akraba evlilikleri sebebi ile hasta sayısı oldukça yüksek. Oldukça sinsi ilerleyen bu hastalık her zaman fark edilmeyebiliyor ve hastalık çoğu zaman vücuda onarılması güç zararlar verdikten sonra teşhis edilebiliyor” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.