Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında şok ayrılık

Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında şok ayrılık

Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kırgın Çiçeklerde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Kırgın Çiçekler 59. bölümüyle Pazartesi saat 20:00de ATV ekranlarında

Kırgın Çiçekler bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 59. bölüm fragmanı yayınlanan Kırgın Çiçeklerde şoke edecek bir ayrılık yaşanıyor. Kırgın Çiçekler 59. yeni bölümüyle 14 Kasım Pazartesi saat 20:00de ATV ekranlarında.

KIRGIN ÇİÇEKLER 59. BÖLÜM FRAGMANI


Kırgın Çiçekler 59. yeni bölümünde, Sadullahı kan davacıları buluyor. Kan davasının bitmesi için yeğeni ile Songülün evlenmesini isteyen kanlısına Sadullah, büyük bir tepkiyle karşılık veriyor. Kendi günahın cezasını kızına çektirmek istemeyen Sadullah kendisini bıçaklıyor… Babasını kaybetmek istemeyen Songül ise bu teklifi kabul ediyor. Songülün ayrılma kararını duyan Güney ise çok öfkeleniyor.

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde, kızına kanlısının oğluyla evlenmesi için baskı yapamayan Sadullah, kan davalısı ve Songülün gözleri önünde kendisini bıçaklar. Babasının kanları içerisinde yere yığılması ardından kendisini suçlayan Songül, evlenmekten başka çaresi olmadığını düşünür ve kimseye bir açıklama yapmadan Güneyden ayrılır. Evlenmek üzere Sinopa doğru yola çıkan Songül, kızlara ise bir veda mektubu bırakır. Bu ayrılık hem Güney hem de kızları perişan eder.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler 58. son bölümünde, Songül, Defnenin söylediklerine inanarak babasına hesap sorar. Güney, Songüe destek olur. Nazan, Kemalin oyununu çözer. Haksız yere suçlanan Sadullah, Kemalin kapısına dayanır. Feride, Özlemden kurtulmanın yollarını ararken Toprak ve Özlemin samimiyeti Ferideyi rahatsız eder. Eylülün halası Mesudenin evine gelerek çok önemli bir haber verir. Mesude ve Eylül arasında ipler gerilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.