Chelsea Manchester United Maçını Canlı İzle

06.04.2011
69
Chelsea Manchester United Maçını Canlı İzle

Chelsea Manchester United Maçı Canlı İzle Chelsea Manchester United Maçı Canlı Seyret Chelsea Manchester United Maçını Canlı İzle Chelsea Manchester United Canlı İzle Chelsea Manchester United Maçını İzle

Chelsea Manchester United Maçı Canlı İzle 21 Mayıs 2008’de Moskova’da Şampiyonlar Ligi finalinde dramatik bir maç oynayan İngiltere futbolunun iki devi yine karşı karşıya. O maçta Terry’nin penaltılarda ayağının kaymasıyla kupayı United’a veren Chelsea tarihindeki ilk şampiyonluğa bu kez ulaşmak istiyor. İki ayaklı maçın ilk kapışmasında Londra’da avantajlı bir skor yakalamak isteyen Chelsea yaklaşık 1 ay önce ligde yine Stamford Brigde’de 2-1 kazanmıştı. İki takım arasındaki son 4 maçta Chelsea 3 kez kazanırken sadece bu sezon başında Charity Shield’de United rakibini 3-1 yendi.

İki takım futbolcuları arasında demeç savaşı da başladı bile. Chelsea’nin başarılı file belikçisi Petr Cech, 2008 Şampiyonlar Ligi Finali’nde Manchester United’ın kendilerini tam anlamıyla mağlup edemediğini, sadece şanslı olduklarını dile getirdi. Petr Cech, “Aslında maçı tam anlamıyla kazandılar diyemeyiz. Penaltı atışlarında şans onların yanındaydı, okadar. Manchester United’a karşı son dönemlerde hep iyi sonuçlar aldık. Evimizde alacağımız iyi bir sonuçla Old Trafford’a avantajlı gideceğiz.” şeklinde konuştu. Chelsea’nin İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, takımının hücum hattının Premier Lig’de eşi benzeri olmadığını söyledi. Daily Mail’e konuşan deneyimli çalıştırıcı, “Premier Lig’in en iyi hücum hattına sahip miyim? Bence evet. Rooney fantastikbir oyuncu ama o Manchester United’ın oyuncusu. Onu beğeniyorum ama kendi oyuncularımla değiştirmek istemezdim. Eminim ki Sir Alex’de değiştirmek istemezdi.” ifadelerini kullandı.

Chelsea son 8 resmi maçında yenilmedi ama hafta sonunda Stoke deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Akılları fikirleri United maçında olduğu için bu normal aslında. M.United ise hafta sonunda yine Londra’da West ham deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen son 25 dakikada 4 gol atarak maçı 4-2 kazandı ve ligde şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Maçın yıldızı 3 gol atan Rooney oldu.

Bu maçta United’ın kapanarak beraberliğe yatacağını düşünüyorum. Kazanmayı hatta farklı kazanarak avantaj yakalamak isteyen Chelsea bence kazanır. Bu maça 1 oynamak en doğrusu olacaktır.

Chelsea son 8 maçını kaybetmedi (4G-4B).

* Chelsea evinde son 11 maçta 1 kez kaybetti (6G-4B).

* Chelsea’nin son 9 maçının 7’si ÜST bitti.

* Chelsea son 8 Ş.Ligi maçının 6’sını kazandı (1B-1M).

* Chelsea’nin son 7 Ş.Ligi maçının 5’i ALT bitti.

* Manchester United son 4 maçını kazandı.

* Manchester United’ın son 7 maçının 5’i ÜST bitti.

* Manchester United son 9 Ş.Ligi maçının 6’sını kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Manchester United deplasmanda son 9 Ş.Ligi maçının 7’sini kazandı (1B-1M).

* Manchester United’ın son 8 Ş.Ligi maçının 6’sı ALT bitti.

* Chelsea ile Manchester United arasındaki son 6 maçın 5’i ÜST bitti.

* Chelsea evinde son en son 2002 yılında Manchester United’a kaybetti (6G-6B).

* İki ekip 2008 yılında Ş.Ligi finali’nde karşılaştı. Normal süresi ve uzatma bölümleri berabere biten maçı, penaltılar sonucu Manchester United kazandı ve Kupanın sahibi oldu…