Captain America 4 onaylandı Başrolde Anthony Mackie

20.08.2021
74
Captain America 4 onaylandı Başrolde Anthony Mackie

Captain America 4 onaylandı: Başrolde Anthony Mackie Marvelın en önemli karakterlerinden birisi olan Captain Americanın yeni filmi resmi oalrak onaylandı. Filmin abşrolünde yani Kaptan Amerika olarak Anthony Mackieyi izleyeceğiz.

Disneyin hayatımıza soktuğu Marvel Sinematik Evreni ile birlikte her yıl birçok Marvel filmi görmeye başladık. Bu filmler arasında da şüphesiz Kaptan Amerika karakterinin ayrı bir yeri var. Ancak bildiğiniz gibi bu karakter Endgame filminde başka bir yola gitmişti ve Kaptan Amerika unvanına ne olacağını merak etmiştik.

Kaptan Amerika 4 Geliyor
Disney+ın The Falcon and the Winter Soldier dizisinde izlediğimiz gibi yeni Kaptan Amerika, Anthony Mackienin canlandırdığı Falcon, yani Sam Wilson karakteri olmuştu. Dizinin final bölümünün ardından da Kaptan Amerika 4ün çalışmalarının başladığı açıklanmıştı. Şimdi ise resmi onayın verildiği açıklandı.

Yapılan son açıklamaya göre Captain America 4 filmi gerçek oluyor. Filmin başrolünde de, yani Kaptan Amerika rolünde de Anthony Mackieyi izleyeceğiz. Anthony Mackie, dördüncü film için imzaları atmış. Ne yazık ki filme dair daha fazla ayrıntı şimdilik bilinmiyor. Ancak Sebastian Stanin Bucky Barnes rolünü yine üstleneceği düşünülüyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.