Az Alkmaar Nac Breda Maçı Canlı izle

08.04.2011
86
Az Alkmaar Nac Breda Maçı Canlı izle

Az Alkmaar Nac Breda Maçı Canlı izle Az Alkmaar Nac Breda Maçı Canlı Seyret Az Alkmaar Nac Breda Maçını Canlı izle Az Alkmaar Nac Breda Canlı izle Az Alkmaar Nac Breda Maçı izle

Az Alkmaar Nac Breda Maçı Canlı izle 3 maçtır üst üste kazanan Az Alkmaar, sezonun ilk yarısında berabere kaldığı Nac Breda’yı ağırlıyor.Geçtiğimiz hafta Feyenoord deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen kırmızı beyazlılar, 6 puan önündeki Ajax’ı yakalamaya çalışıyor. Sahasındaki 14 maçın 8’ini kazanan Az’nin üst grafiği de dikkat çekici. Bu 14 maçın 10’undan üst skorlarla ayrılan Alkmaar, saha avantajını kullanarak Nac Breda’yı yenecektir.

Nac Breda ise 3 maç üst üste kaybettikten sonra deplasmanda De Graafschap’ı 3-1 mağlup etmeyi başardı ki bu skorda rakibinin 9 kişi kalması da önemli bir rol oynadı. Sarı siyahlı ekip dış sahalardaki 14 maçın 10’unu kaybederken sadece 2 kez galip gelebildi. Ayrıca deplasmanlardaki bu 14 maçın 12’si de üst skorlarla sona erdi.

Az Alkmaar zayıf rakibini rahat yenecektir. Handikaplı Az, oynanabilir bahisler arasında yer alıyor. Bir diğer seçenek ise iki ekibin de golcü seyrinden ötürü üst bahsi olacaktır.

* Alkmaar son 3 maçını kazandı.

* Alkmaar evinde son 11 lig maçının 8’ini kazandı (2B-1M).

* Alkmaar’ın son 9 maçının 7’si ÜST bitti.

* Breda son 10 maçının 8’ini kaybetti (2G).

* Breda deplasmanda son 6 maçının 5’ini kaybetti (1G).

* Breda’nın son 11 maçının 8’i ÜST bitti.

* Alkmaar ile Breda arasındaki son 4 maç ALT bitti. Son 7 maçın 5’i TGS 2-3 aralığında bitti.

* Breda son 4 Almaar deplasmanında 3 kez kazandı (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.