12-18 yaş kuşağının parayla macerası başlıyor

06.08.2013
78
12-18 yaş kuşağının parayla macerası başlıyor

Finans dünyasının tanınmış isimlerinden Attila Köksal ve finansçı yazar Hakan Osmanoğlu’nun 12-18 yaş kuşağı için ortak kaleme aldıkları “Geleceğe Yatırım” Scala Yayıncılık’tan çıktı.

Köksal ve Osmanoğlu’nun finans alanındaki değerli tecrübelerini paylaştıkları Geleceğe Yatırım çalışması, 12-18 yaş gençlerini paranın değeri ve önemi hakkında bilinçlendirmeyi, onlara tasarruf kavramını öğretmeyi ve ileride tasarruflarını nasıl değerlendirebilecekleri konusunda bir altyapı oluşturmayı hedefliyor. Hepsinden önemlisi de yarının yetişkinlerini “geleceğe yatırım yapmak” kavramı ile tanıştırıyor.

Finans ve ekonominin en önemli konu ve kavramlarını basit doğaları ile anlatan Geleceğe Yatırım aslında paranın tüm hikâyesini paylaşıyor. Tasarrufun ve geleceğe yatırımın önemini hayatın evreleri içinde aşama aşama öğretiyor. Heyecanlı ve düşünmeye sevk eden hikayeleri ile de öğretirken eğlendiriyor.

12-18 yaş kuşağının parayla macerası başlıyor

Attila Köksal’ın tecrübesinden gelen anılar ve dersler para dünyasının kapılarını ardına kadar açarken, Türkiyede yatırımcı eğitimi çalışmalarına önemli katkılarda bulunan, Finansal Krizin Gizli Doğası adlı kitabın ve yüzlerce makalenin yazarı Hakan Osmanoğlu’nun eğlenceli üslubu 12-18 yaş kuşağının nabzını yakalıyor.

Köksal ve Osmanoğlu Geleceğe Yatırım’ın önsözünde okurlarına şöyle sesleniyor: “Sizler genç insanlarsınız. Harika beyinlere sahipsiniz. En karmaşık bilgisayar programlarından anlayan, en zor matematik sorularını çözen ve en ince ayrıntılara dikkat eden kişilersiniz. “Ekonomik yönden özgür olmak” sözünü mutlaka duymuşsunuzdur. İstediğiniz evde yaşamak, istediğiniz arabaya binmek, istediğiniz yere gitmek ve daha birçok şey. Tüm bunları ekonomik yönden özgür olduğunuz zaman yapabilirsiniz. Ekonomik yönden özgürlüğün kapısını açan şey ise parayı iyi tanımaktır. O muhteşem aklınızı para konusunda geliştirmek ister misiniz? Cevabınız evet ise haydi!.. Parayla olan maceramız başlıyor!”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.