Yüzleşme Dizisi 2. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Yüzleşme Dizisi 2. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Yüzleşme 2. Bölüm Fragmanı sesli 12 mart salı Yüzleşme 2. Bölüm tanıtımı izle Yüzleşme Son Bölüm Fragmanı kanald

Yüzleşme 1. Bölüm özeti

Masal, geçmişiyle yüzleşmek için Kalender Kasabasına geri dönüyor.
Masal, 15 yıl önce umutlarını hayallerini ve gerçek adını bıraktığı Kalender Kasabasına bambaşka bir kimlikle geri dönüyor. Kendisinden çalınan hayatının intikamını almak amacıyla ve ona bunu yapanlarla tek tek yüzleşiyor.

15 yıl önce Kalender Kasabasında yaşadığı olay sonrası ailesinden ve hayatından koparılan genç kızın intikam almak için geri dönmesinde en büyük destekçisi ise Zümrüt oluyor.

“Ben Masal, bir gecede hayallerimi, ailemi ve ilk aşkımı aldılar elimden. Ama ölmedim. İntikam almak için mezarımdan geri döndüm. Şimdi Goncayı ve her şeyi elimden alanlarla yüzleşme zamanı” sözleriyle intikam yemini eden genç kadın kasabadaki toprakları almak istiyor.

Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği yapan Fikretin, iflas etmesi ise yıllar önce yurt dışına yerleşen Ömern tekrar kasabaya dönmesine neden oluyor. Fikretin tüm vekaletinin Ömerde olması, toprakları almak isteyen Masal ile Ömeri karşı karşıya getiriyor.

Kalender Kasabasında pandoranın kutusu Masalın gelişiyle aralanıyor. Kasaba sakinleri ise şimdiye kadar hiç şahit olmadığı olaylara tanıklık ediyor.

Yüzleşme 2. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.