YouTube Music Hızlı Seçimler den radyo yaratma seçeneğini test ediyor

18.08.2024
221
YouTube Music Hızlı Seçimler den radyo yaratma seçeneğini test ediyor

Yeni özellikler test etmeye devam eden YouTube Music’in test aşamasındaki yeni özelliği belli oldu. İşte doğrudan Hızlı Seçimler’den radyo yaratmanızı sağlayacak özelliğin detayları:

Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, kendini geliştirmeye kaldığı yerden devam ediyor. Yakın zamanlı yeni bir rapora göreyse uygulama, 2020 yılında tanıttığı Hızlı Seçimler özelliği üzerinden çok şarkılı bir radyoyu hızlı bir şekilde oluşturmanıza olanak tanıyacak.

Yakında YouTube Music’te Hızlı Seçimler üzerinden radyo oluşturulabilecek
Geçtiğimiz hafta kişisel radyonuzu profilinizde herkese açık olarak paylaşmanıza olanak tanıyacak yeni bir özelliği kullanıma sunan YouTube Music, radyoları geliştirmeye devam ediyor. Ortaya çıkan bu yeni özellik ile birlikte uygulamada Hızlı Seçimler’de görüntülenen 20 şarkı arasından birden fazla şarkı seçmenize olanak tanır. Seçiminizi tamamladıktan sonra ise aşağıdakii görselde de görülen Radyoyu başlat seçeğini seçmelisiniz.

Bu şekilde oluşturacağınız radyo, farklı müzik türlerini birleştirmek ve güncel dinlediğiniz müzik zevklerinize daha kolay ulaşmanız için oldukça faydalı olacaktır. Ayrıca henüz test aşamasında olan bu özelliğin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması bekleniyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.