Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 30. Bölüm Sesli Fragmanı 3 Mayıs Özeti

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 30. Bölüm Sesli Fragmanı 3 Mayıs Özeti

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 30. Bölüm Sesli Fragmanı izle 3 Mayıs Özeti pazartesi trt1

Uyanış Büyük Selçuklu 29. Bölüm özeti Sencer ile Tapar, kılık değiştirmiş ve Şelemzara girmeyi başarmıştı. Surların içinde operasyona devam edip Şelemzarın kapısını Melikşahın ordusuna açmayı başarmıştı. Fakat görünürde ne Melikşah ne de ordusu gelmişti Şelemzar önlerine! Sencer, Tapar ve Alplar o an ölümcül bir cenderenin içine sürüklendiklerini fark etmişler ve etrafları Batıni fedailerince kuşatılmıştı. Sencer, Tapar ve Alplar bu ölüm çıkmazından nasıl kurtulacaklardır?
Sır açılmış; bu giz Selçuklu hanedanına ayan olmuştu! Bunun üzerine Turanşah intikam aramaya Isfahana gelmişti. Zira babası Kavurdun ölümünü bu sırra bağlamakta ve babasının ölümünde baş failin Nizamülmülk olduğunu düşünmekteydi. Bu yüzden Sencer ile Taparın operasyonunun başarıya ulaşabilmesi için süratle Şelemzara hareket eden Melikşahın önünü Turanşah kesmişti! Turanşah, Nizamülmülkü Melikşahın önüne getirmiş ve Nizamülmülkü öldürmekle tehdit etmişti. Turanşah, Nizamülmülkü öldürmeyi başarabilecek midir? Melikşaha açıkça meydan okuyan Turanşah, Melikşahın gazabından kurtulabilecek midir?
Öte yandan Turanşah, Melikşah ile baş edebilmek için Tekiş ile ittifaka soyunacaktır. Turanşah ve Tekişin ittifakı nelere gebe olacaktır?
Tüm bu kötü gidişata rağmen Melikşah, Şelemzarı Hasan Sabbahın elinden almayı başarabilecek midir?
Zübeydenin başhatunluk makamından alınmaması üzerine haksızlığa uğradığını düşünen ve bunu Melikşaha açık açık dile getirmekten çekinmeyen Terken, Zübeydeye karşı bir oyun kuracak mıdır? Başulu ile Sencerin hanedanda yer almasının kendisine karşı bir tehlike barındırdığını düşünmesi onu nasıl davranmaya itecektir?

Uyanış Büyük Selçuklu 30. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.