Fenerbahçe haberleri: 4 Aralık Cuma

04.12.2020
71
Fenerbahçe haberleri: 4 Aralık Cuma

Fenerbahçe haberleri: 4 Aralık Cuma Fenerbahçe, Denizlispor karşısında kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. İşte sarı-lacivertli ekibe dair son gelişmeler..

Emre Belözoğlu’ndan şampiyonluk mesajı

Emre Belozoglu Fenerbahce

Fotomaç’ın düzenlediği “Süper Lig’in En İyileri” ödül törenine katılan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.

Derbi maçta alınan yenilgiye rağmen sıkıntılı bir süreçte olmadıklarını belirten Belözoğlu, “Ligde önümüzde 30 hafta daha var. Çok iyi bir teknik ekibimiz ve çok iyi bir takımımız var. Bizler onlara çok güveniyoruz. Futbolun içinde kazanmak ve kaybetmek mutlaka var, sıkıntıı bir süreçte değiliz. Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır.” dedi.

Erol Bulut’un Denizli planı

Erol Bulut Fenerbahce

Fotomaç’ın haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Pazar günkü Denizlispor maçında rakibini yoğun presle devirmeyi planlıyor.

Haberde Bulut’un oyuncularıyla yaptığı görüşmede önlerindeki 3 maçtan 9 puan çıkarmak zorunda olduklarını anlatırken Denizlispor maçıyla ilgili, “Rakibe nefes alacak alan ve zaman bırakmayın. Topla buluştukları anda baskı kurun, yoğun pres uygulayın. Kendi yarı sahalarına hapsedip rakibi boğun.” talimatını verdiği kaydedildi.

Valencia ve Sinan döndü

Enner Valencia Sinan Gümüş Fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe’de karantina süreçleri sona eren ve testleri negatife dönen Enner Valencia ile Sinan Gümüş takıma katıldı. İkili, dünkü antrenmanda düz koşu yaparken sakatlıkları süren Nazım Sangare ile Harun Tekin takımdan ayrı çalıştı.

Mbwana Samatta, Kemal Ademi, Diego Perotti ve Mauricio Lemos’un tedavileri ise sürüyor.

Mert Hakan ile özel görüşme

mert hakan yandas fenerbahce 25102020

Fotomaç’ın haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Denizlispor maçında Jose Sosa’nın yerine görev vermeyi düşündüğü Mert Hakan Yandaş ile özel bir görüşme yaptı.

Haberde Bulutun oyuncusuna, Senden tamamen maça odaklanmanı isityorum. Düzenli oynamak istiyorsan bu senin için bir fırsat. Kendini göster, elinden geleni yap. şeklinde konuştuğu belirtildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.