Söz Dizisi 73. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Söz Dizisi 73. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Söz 73. Bölüm Fragmanı sesli 11 mart pazartesi Söz 73. Bölüm tanıtımı izle Söz Son Bölüm Fragmanı star tv

Söz 72. Bölüm özeti

Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatakı karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı, Karabataka aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.

Samiye yaptıklarının bedelini ödeten Yavuz, arkasında bıraktığı delillerle zor duruma düşecektir. Derya delillerin derhal araştırılmasını isteyip, Yavuzla karşılaştırılmasını talep eder. Deryanın şüphelerinin farkında olan Yavuz, depoda vurulan kişinin kendisi olmadığına ikna etmesi gerekmektedir.

Saminin ölümünün ardından Tarık, Cahit ve Samet artık sıranın kendilerine geldiğini anlamışlardır. Kurulması planlanan terör devletinin arazi tapuları için Yavuzun peşlerine düşeceğinden emindirler. Ama geri adım atmamakta anlaşsalar da Samet, diğerlerinden gizli olarak Yavuzu arayarak anlaşma yapmayı teklif eder. Ama bu anlaşma sandığı gibi kolay olmayacaktır.

Karabatak üzerinden kurduğu hain planı istediği gibi sonuçlanmayan Dragan ise yaşadığı hezimetin ardından hain bir planla karşılık vermek için harekete geçer.

Tapuları alıp terör devleti planlarına büyük darbe vuran Yavuz, beklemediği bir haber alır. Tapulara karşı Turan ustanın canı söz konusudur. Yavuz için zamana karşı bir yarış başlar.

Söz 72. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.