8. Gün dizisi 3. bölümde Annem yaşıyor

01.04.2018
71
8. Gün dizisi 3. bölümde Annem yaşıyor

8. Gün 3. bölüm fragmanı yayınlandı. ATVnin yeni dizisi 8. Gün yeni bölüm fragmanı ilgi görmeye devam ediyor. İşte 8. Gün 3. yeni bölüm fragmanı.

Pazartesi akşamları yayınlanan 8. Gün yeni bölümde gerçekler ortaya çıkıyor. 8. Gün 3. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00de ATVde.

8. GÜN 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hayati, bir anda ortaya çıkan ve kafasına silah dayayan Ozanın, kızına tuzak kuran adamlardan biri olduğunu düşünür. Ozan bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Hem Hayati ve Baharın güvenini kazanıp oradan kaçmalarına yardım etmeli, hem de Azizin adamlarının yanından kimliğini açık etmeden gitmelidir. Selçuk, Bahara ulaşır. Annesinin adını Selçukla işbirliği yaparak temize çıkarmayı umut eden Bahar büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Selçuk program karşılığında para ister, yurtdışına kaçacaktır. Ama bütün hesaplarına el koyulan Baharın hiç parası yoktur. Hayati mafyanın parasını kullanabileceklerini söyler. Bahar için yol ayrımı başlamıştır. Annesinin bıraktığı kanıtı geri almak uğruna ilk defa elini kirletecektir. Kemal de rahat durmaz; Hayatiyi bitirecek hamlesini yapar. Kemalle Hayati arasındaki savaşa bundan böyle Bahar da dahil olacaktır.

Ozan, Bahar konusunda Azizin ne kadar gözü kara olduğunu anlar. Azizin isteklerine karşılık Ozanın tek bir isteği vardır. Bahara zarar vermemesi! Selçukun sakladığı programa giden yol, Hayatiyle Baharın işbirliğini pekiştirirken onları hiç ummadıkları durumlarla yüzleştirir.

8. GÜN 3. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.