Dolunay 3. bölüm fragmanında Ferit ve Nazlı işbirliği yapıyor Video

Dolunay 3. bölüm fragmanında Ferit ve Nazlı işbirliği yapıyor Video

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Dolunay 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Dolunay dizisi yeni bölümde Ferit ve Nazlı, Bulut için işbirliği yapıyor. Dolunay yepyeni bölümüyle Salı akşamı izleyenleri ile buluşuyor.

Ekranların yeni yaz dizisi Dolunay 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Özge Gürel, ve Can Yamanın yer aldığı Dolunay dizisi ekrana gelen ilk bölümden itibaren izleyenlerden tam not aldı. Bu hafta ekrana gelecek olan Dolunay dizisi yeni bölümde Ferit ve Nazlı, Bulutun geleceği için işbirliği yapıyor. Dolunay 3. yeni bölüm fragmanı ile 18 Temmuz Salı akşamı ekrana geliyor.

DOLUNAY 3. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ferit ve Nazlı Bulut için işbirliği yapıyor.

Zeynep ve Demirin kaybı bütün aileyi derinden sarsmıştır. Nazlı ve Ferit Bulutun iyiliği için işbirliği yaparlar. Fakat o dolunaylı geceden sonra her şey eskisi gibi olabilecek midir?

DOLUNAY 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Öte yandan Nazlı, Denizi hayata bağlarken kendine de bağladığının farkında değildir. Hakan gizli planlarını harekete geçirmek için doğru zamanı bekler. Demetin Ferite olan öfkesi hem Hakanı kıskandırır hem de planlarında ona yardımcı olur. Fatoş, Engine karşı dürüst olmak istedikçe işler daha da karmaşık bir hal alır. Alya hiç beklemediği bir şekilde kendisini Nazlı ve Fatoşun hayatlarının ortasında bulacaktır. Asumanın sorumsuzluğu Nazlıyı zor durumda bırakır.

Yayın Günü: 18 Temmuz Salı
Yayın Saati: 20:00

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.