İçerde 27. bölüm 2. fragmanı yayında Sarp Mustafayı kurtarabilecek mi

26.03.2017
79
İçerde 27. bölüm 2. fragmanı yayında Sarp Mustafayı kurtarabilecek mi

Ay Yapım imzalı, ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde yeni bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek. Seyircinin heyecanla beklediği İçerde 27. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İçerde dizisinde bu hafta Mustafanın başı belada! Peki Sarp, Mustafayı kurtarabilecek mi?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinlerin yer aldığı Show TVnin fenomen dizisi İçerdenin 27. yeni bölüm fragmanları ekrana geldi. Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 26 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.

İÇERDE DİZİSİ 27. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır.

İÇERDE 27. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.