Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı 23 Şubat neden yayınlanmıyor?

22.02.2017
76
Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı  23 Şubat neden yayınlanmıyor?

Vatanım Sensin yeni bölüm 23 Şubat Perşembe akşamı neden yok? Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’in 17. bölümü ertelendi. İşte nedeni

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Vatanım Sensin dizisi ekrana bir hafta ara verdi. Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak’ın başrollerde olduğu Vatanım Sensin’in 17. ve yeni bölümü 23 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelmeyecek

Dizinin yapımcı firması tarafından yapılan açıklamaya göre, Vatanım Sensin dizisi çekimleri yetişmediği için bu hafta yayınlanmayacak. Vatanım Sensin 23 Şubat tarihinde yetişmediği için ekranlara gelmeyecek.

Vatanım Sensin dizisinin aslında hem Survivor’ın yeni bölümü hem de Beşiktaş Hapoel maçı TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı için reyting kaygısıyla ekrana gelmediği iddia edildi. Vatanım Sensin dizisi 17. ve yeni bölümüyle 2 Mart Perşembe akşamı Kanal D’de olacak.

VATANIM SENSİN’DE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yunan Başbakan yardımcısı, devasa Türk Bayrağı ile karşılaştıktan sonra Cevdet’in zindana kapatılmasını emreder. Başbakan Venizelos’un kararıyla yeniden sürgün edilecek Cevdet, esir kampına gönderilecektir. Vasili’nin de görevden alınması, Cevdet’in hayatını tehlikeye sokar.

Cevdet’in zindana kapatılması, Anadolu direnişinin İzmir’e ulaşması adına olumsuz bir hamle olur. Yüzbaşı Yakup, Yunan askeri kılığında Cevdet’e Mustafa Kemal Paşa’nın Erzurum Kongresi konuşmalarını getirir. Cevdet’i bir an önce çıkarmak için birlikte hareket ederler.

Erzurum Kongresi, İzmir’de geniş yankı bulur. Yunan konağındaki baloya damgasını vuran kararlar, savaşın şeklini değiştirmeye neden olacaktır. İzmir’in de milli mücadeleye katılması için önemli bir adım atılır.

Türk Bayrağı’nın yere düşmesini engellemek için kendisini feda eden Haydar’ın cenazesi büyük bir kalabalıkla kaldırılır. Dikilen devasa Türk Bayrağı yeniden ellerde dalgalanarak, halk bir araya toplanır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.