Survivor 2016 da kim elenecek? İşte SMS e kalan isimler

07.06.2016
86
Survivor 2016 da kim elenecek? İşte SMS e kalan isimler

Survivor 2016’da kim elenecek? İşte SMS e kalan isimler Survivor 2016’da 6 Haziran Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyunu sonrasında elemeye kalan 2 yarışmacı belli oldu. Merakla beklenen Survivor 2016’da kim elenecek? sorusu bu akşam yanıt bulacak. Bu hafta elemeye kimler kaldı? sorusunun cevabı ve tüm yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Survivor’da Pazartesi yayınlanan bölümünde elemeye çıkacak ikinci yarışmacıda dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından oldu.Önceki akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Serkay ilk eleme adayı olmuştu. Bu akşam ki dokunulmazlığın kaybedeni yine Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönüllüler takımında kalan 4 yarışmacıdan Damla finali garantilediği için, İbrahim bireysel dokunulmazlığı kazandığı için, Serkay ise zaten eleme adayı olduğundan dolayı Efecan direkt olarak eleme adayı oldu. Survivor’da yapılan son sms oylamasında yarışmacıların aldıkları oylar Kıbrıs’taki büyük finale kadar geçerli olacak. Survivor’da Serkay mı Efecan mı elendi sorusu ise Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

SEMİH ÖZTÜRKTEN OLAY İDDİA!

Survivor 2016nın bu akşam ekrana gelecek 89uncu bölümünün tanıtımında, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı olan Serkay Tütüncü hakkında şok bir iddia ortaya atıldığı görülüyor.

Serkay Tütüncü ile sık sık tartışan Semih Öztürk, Serkayın eleme adayı olarak çıkması normal. Çünkü çok yanlışı var. Oradaki üç kişi de artık bundan bıktılar ifadelerini kullandı.

Semih Öztürkten olay iddia!

Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı, Şu ana kadar gitme adayı olmayı hiç olmadım. Takım arkadaşlarımın düşüncelerine saygım oldu şeklinde konuştu.

Ünlüler takımından Yunus Günçe ise İbrahim ve Damlaya göndermede bulunarak, Belki onlar da artık Serkaydan biraz rahatsızlar dedi.

EFECAN DİANZENZA KİMDİR?

Efecan Dianzenza 14 Temmuz 1990 yılında İngiltere’de doğmuştur. Annesi Türk, babası ise İngiliz’dir. Ardından 3 yaşına girdiğinde ailecek İzmir Karşıyaka’ya taşınmışlar ve 9 yaşında Karşıyaka spor Kulübü altyapısında futbol oynamaya başlamıştır. Yaklaşık 14 yaşına kadar Karşıyaka Kulübünde kalan Efecan, 14 yaşında Antalyaspor Kulübüne transfer olmuştur. Müzik ile ilgilenmeye ise Antalya’da arkadaşları sayesinde başlamıştır. Evine küçük çapta bir stüdyo kurarak burada birçok şarkı kaydederek, underground müzikler yapmıştır. Sonrasında 2 sene yaşadığı Antalya’yı bırakarak İstanbul’da yerleşmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile anlaşarak futbol hayatını devam ettirdi. Bunun yanı sıra müzik hayatını ise gece kulüplerinde DJ’lik yaparak sürdürmüştür.
Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavlarına girerek Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi’nde Antrenörlük bölümünü kazanarak, futbol hayatını bırakmıştır. Efecan Dianzenza sonrasında Mister İnternational yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Ardından Model of Models yarışmasında Türkiye birincisi olarak mankenlik ve Moda sektörüne girmiştir. Hemen sonrasında ise Endonezya’da düzenlenen Mister İnternational Yarışmasında dünya 6.sı olmuştur.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü; 1.78 boyunda 76 kiloda İzmir Tire doğumlu bir kişidir. 2016 Survivor yarışmasında halktan biri olarak katılan Serkay Tütüncü; yarışmada iddialı olduğu yolunda söylemler vermektedir. Amatör olarak futbol oynayan Serkay Tütüncü; Survivor yarışmasında beklenen performansı sağlayacaklar arasında yer alabilecek mi?

Zorlu ve açlıkla mücadele ve oyunlar; yarışmanın temeli olarak gözetilirse dayanma gücünü ve hayatta kalma mücadelesini gösteren oyunu kazanabilecek. Gönüllüler takımı oldukça zayıf olarak görünse de oyunları kazanmakla bu gücü kazanabilirler. Ünlüler takımında çok fazla sporla uğraşan ve mücadeleci kimliğe sahip kişiler bulunuyor. Bu seneki Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı oldukça farklı bir kadro oluşturmuş. Artık yarışmanın kalitesi ve gidişi ile bu düşünceler yok olur mu şimdiden bilemeyiz. Yarışmaya 7 Şubatta başlanılıyor. İlk bölümüyle ekranlarda olacak ve tekrar Survivor heyecanı başlayacak. Ekranların başında binlerce seyirci bu yarışmayı merakla izleyecek.

Survivor 2016 yarışması gönüllüler takımında Serkay Tütüncü ; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü, Zafer Mete ile birlikte yarıştı.

Survivorda ikinci eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyunun ardından.

Survivorda haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında Efecan, otomatik olarak ikinci eleme adayı oldu.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak sms oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

Dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele!

Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı.

Survivorda ilk eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından…

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı Serkay oldu…

Acun Ilıcalıdan Semihe uyarı: Serkaç diyemezsin!

Konseyde yarışmacılarla konuşan Acun Ilıcalı, Semihin söylemlerine dikkat etmesi gerektiğini ve Serkaya Serkaç demesinin doğru olmadığını söyledi

Nagihan oyun bitti atışa devam etti! Acun Ilıcalı onu uyardı.

Dokunulmazlık oyununda Damlaya kaybeden Nagihan, boş tüfekle atışa devam etti. Acun Ilıcalı, tüfeğin içinin boş olduğunu söyleyip Nagihanı uyardı.

Görüntülü konuşmak için yarıştılar!

İletişim ödül oyununda gönüllüler 10a 6 kazanarak sevdikleriyle görüntülü konuşma fırsatını yakaladı.

Gönüllüler, Semihin sakatlığına inanmıyor: Yalancının evi yanmış.

Bir önceki ödül oyununda sakatlanan Semihin durumunu değerlendiren Gönüllüler, rakiplerinin sakatlığına inanmadılar…

ÖDÜL GÖNÜLLÜLER TAKIMININ

Kazanan takım ödüle kavuştu! Sevdikleriyle görüntülü konuştular. İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı, sevdikleriyle görüntülü konuşma yapıp hasret giderdiler.

SURVİVORDA YENİ KURALLAR AÇIKLANDI

Survivor 2016nın yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde son SMS oylamasından sonra kuralların nasıl olacağını açıkladı.

Survivor 2016da artık üç değil iki eleme adayı çıkacak, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da isim söyleyemeyecek.

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek dedi.

Kıbrıstaki büyük final öncesi yarışmacılara bilgi veren Ilıcalı, Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak ifadelerini kullandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.