Kırgın Çiçekler dizisi 40. bölüm yeni fragmanı yayınlandı

29.03.2016
89
Kırgın Çiçekler dizisi  40. bölüm yeni fragmanı yayınlandı

Kırgın Çiçekler dizisi 40. bölüm yeni fragmanı yayınlandı Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 40. bölüm fragmanı yayınlandı! Heyecan, aşk ve entrikaların bitmediği Kırgın Çiçekler dizisinde annesi hapse düşen Defne için zor günler yeni başlıyor. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kırgın Çiçekler 40. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Atv ekranının reyting rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler 40. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Heyecan dozu yüksek sahnelerin yaşanacağı Kırgın Çiçekler 40. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde.

NTC medyanın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmakın yer aldığı Kırgın Çiçekler soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile 4 nisan Pazartesi akşamı saat 20:00da ATV ekranlarında.

KIRGIN ÇİÇEKLER 40. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kimsesiz kalan Defne, elinde bavulla yetimhane kapısındadır. Kızlar Defnenin durumuna üzülürken Cemre ve Meral öfkelerini kenara bırakmayacaktır. Defneyi zor günler beklemektedir. Banu ve Ekremin ilişkisini öğrenen Güney, her şeyi annesine anlatır. Bu ilişkiyi ondan saklayan Songüle ise fena halde kırılmıştır. Songül, kendini affettirmek için türlü yola başvurur.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eylül, Kemalin kendisini taciz ettiğini Nazanın gördüğünü öğrenip annesine her şeyi anlatmasını ister ve Mesudeyi Nazanın ziyaretine götürür. Mesudenin boşanma isteğini ciddiye almayan Kemal, bu kez mahkemenin uzaklaştırma kararıyla yüzleşir. Nazanın Mesudeye gördüklerini anlatacağını öğrenince de Defne ve Serkanı ziyaret eder ve cezaevindeki Nazana mesaj gönderir.

DİZİNİN KONUSU: Eylül 16sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemalle birlikte yaşıyor. Eylül, Kemalin tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylülü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylülü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylülün yetimhane günleri başlar.
YAPIMCI: NTC MEDYA
OYUNCULAR: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK), İPEK KARAPINAR (FERİDE), BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL), MEHMET AYKAÇ (SERKAN), VEDA YURTSEVER (NAZAN), SACİDE TAŞANER (NERİMAN), ZEYNEP IRGAT (HEDİYE), GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER), ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL), DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK), YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA), SEDA GÜNGÖR (MERVE), BURAK ASLAN (BURAK)

GENEL HİKAYE:
Eylül 16sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemalle birlikte yaşıyor. Eylül, Kemalin tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylülü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat…

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylülü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylülün yetimhane günleri başlıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.