Facebookun uygulama mağazası hizmete girdi

Facebookun uygulama mağazası hizmete girdi

Facebookun mobil platformlara biraz daha ağırlık vermesi amacıyla uzun süredir üzerinde çalıştığı ve görüntüleri internete sızan Uygulama Merkezi, bugün resmi olarak hizmete girdi.

Uygulama Merkezinde Facebook için geliştirilen sosyal uygulamaların yanısıra, Android, iOS ve web için geliştirilen uygulamalar da bulunuyor. Kişiye özel tavsiyelerin yanısıra arkadaşların kullandığı uygulamalar da ana sayfada kendisine yer buluyor.

Bilgisayardan ziyaret edildiğinde merkez mobil uygulamayı telefona gönderebiliyor. Uygulama indirme işlemi gerektiriyorsa, bu kez de kullanıcılar uygulama mağazalarına yönlendiriyor.

Uygulama Merkezindeki listeler kullanıcıların kalite onaylarına göre şekilleniyor. Geliştiriciler kontrol panelinden uygulamalarının yayınlanmak için gerekli seviyeye erişip erişmediğini de görebilecek.

Uygulama Merkezi bugünden itibaren ABDde faaliyete geçmeye başladı. Ghost Recon Commander, Jetpack Joyride ve Ghosts of Mistwood gibi 600 uygulama açılışta ziyaretçileri bekliyor olacak. İlerleyen haftalarda daha fazla ülke ve uygulama kapsama alanına girecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.