Çuvalcı generalin MHPli konuğu

08.02.2010
69
Çuvalcı generalin MHPli konuğu
Şimdi sıkı durun! İnternethaber’in ilk kez gündeme getirdiği o haberle ilgili bugün şok bir detay ortaya çıktı!

ANKARA- Irak’taki Amerikan Kuvvetleri komutanı General Raymond Odierno, Türk yetkililerle görüşmek üzere Ankara’ya gelişini İnternethaber’den “Çuvalcı general Türkiye’ye geldi” başlığıyla okumuştunuz.

Hemen hemen bir kaçı hariç tüm basın kuruluşları bu haberi Raymond Odierno’nun Türkiye ziyaretini, ABD’li üst düzey bir yetkilinin Ankara ziyareti olarak verdi. Anlıyacağınız her ne hikmetse tüm gözler, Süleymaniye’de 11 Türk askerinin başına çuval geçirlmesi gibi vahim bir olayı görmezlikten geldi.

İşte o ziyaretle ilgili bugün çok ilginç bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Meğer Türkiye’yi ziyaret eden “çuvalcı generalin” onuruna verilen yemeğe bir de MHP’li üst düzey bir yönetici katıldı. Yemeğe katılan o isim ise MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural… MHP’nin çok sert eleştirilerde bulunduğu çuval olayının kahramanı olan Generalin yemeğine ilişkin bu haberlerden sonra verilen o yemeğe MHP Grup başkanvekili Oktay Vural’ın katılmaması bekleniyordu. Vural’ın yemeğe katılması sürpriz oldu. Ve Dktay Vural yemeğe neden katıldığını da İNTERNETHABER’e anlattı:

BİLSEM GİTMEZDİM
“Bu ABD elçiliğinin genel bir davettiydi. Ben gerçekten onun çuvalcı general olduğunu bilmiyordum. Benim çuval olayıyla ilgili aklımda kalan Petrus’tu. General Raymond Odierno’nun, 4 Mart 2008’de ABD’de bir açıklaması olmuştu. O açıklama ile ilgili ben de karşı açıklama yapmıştım. Bu generalin o özelliği kalmıştı aklımda. Öte yandan ben çuvalcı generalin konuğu değil ABD elçiliğinin davetlisiydim. Ama bu kişinin o çuvalcı general olduğun bilseydim, yine de gitmezdim o davete. Benim o yemeğe katılmam niye haber konusu oluyor. Başka katılanlar da vardı. Üstelik bu yemeği organize eden büyükelçilik, devlet ve hükümettir…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.